School Voor Astrologie

“Een ontmoetingsplaats voor spirit, ratio en levenskunst, onder balken en temidden velden op de grens van Munte en Scheldewindeke.

“Spirit + Ratio = Inzicht”

wie wat waar…

School Voor Astrologie

Een ontmoetingsplaats voor spirit, ratio en levenskunst, onder balken en temidden velden op de grens van Munte en Scheldewindeke.

School Voor Astrologie is sinds 1989 toonaangevend in Psychologische Astrologie dankzij hoogkwalitatieve opleidingen. 

Cursussen zijn geschikt voor wie voorspellen quatsch vindt en inzicht een troef. 

Case Studies zijn er voor al wie graag kennismaakt met de sublieme analysemethode of deze techniek wil komen oefenen.

Bovenal biedt School Voor Astrologie no-nonsens advies aan en dat kan in alle confidentialiteit met PsychoAstroConsult.

Spirit + Ratio = Inzicht!

 

dit is…

Eline Rootsaert

PsychoAstroloog, psychotherapeute en counselor is net als Dr Seuss, Tom Wolfe, Lou Reed en jawel, ook Gorbachev een volle Vissen with a twist: helderdenkend, humanistisch en geëngageerd, vol mededogen maar no-nonsens, uiteraard verslaafd aan al het goede des levens en toch vóór alles toegewijd aan haar man en hun zoon.

Latijn-Grieks en Frans-Geschiedenis in Gent, dan naar hartje Afrika om er les te geven en naar Saudi-Arabië om er nog meer te leren leven. Heel veel gereisd door Midden en Noord Afrika, het Verre Oosten, de Caraîben, Haïti en de VS.

Jaren in Andalucia gewoond, onnoemelijk veel gelezen en geleerd van de beste, te beginnen met Carl Gustav Jung, Dane Rudhyar en Joseph Campbell, drie grootse wijsgeren en verder waren Robert Hand, Jack Chandu, Jeff Green, Howard Sasportas, Liz Greene, Noel Tyl, Glenn Perry, Jeff Jawer, Rick Levine, inspirerende mentors.

School Voor Astrologie gestart in Gent in 1989, duizenden lessen en consulten gegeven, meters artikels en syllabi geschreven, gespecialiseerd in relaties en opvoeding, vandaag nog altijd even gedreven als controversieel….

dit is…

Rini Verpraet

Bio-ingenieur en arts, acupuncturist, auriculotherapeut en homeopaat is net als Josef Strauss, Isaac Hayes en Robert Plant een unieke Leo: creatief en to-the-point, intelligent, efficiënt en op en top professioneel, een heerlijke dokter met zachte touch en duidelijke analyse, daarbij een machtige echtgenoot en magnifieke vader.

Meer dan zomaar onderlegd: bio-ingenieurswetenschappen en arbeidsgeneeskunde (UGent), acupunctuur (Brussel), auriculo (Parijs), fytho- aroma- en homeopathie onder het gezonde motto “heel maken is genezen”. Meer dan zomaar ervaren: quality ingenieur bij Croky chips, assistent UGent, arbeidsarts bij Securex, Sabena en UGent en arts in privépraktijk.

Eline en Rini zijn partners op 1 lijn en bevoorrechte ouders van Illya (27 augustus 1994).

CLICKCLICKCLICK…

Gallery

Adres

Muntestraat 20
9860 Scheldewindeke

Telefoon

+32 (0)476 374 372

Sociale Media