Consultatie

PsychoAstroConsult toont je talenten, ontwart je kronkels en pakt onmiddellijk de problematiek aan die je bezighoudt.

Het kan wél anders !

Zit je niet oké in je vel? Is je prins een pad geworden en je prinses een heks? Of lijd je aan het rozewolksyndroom? Zoek je een studierichting, een nieuwe job, een serieus lief? Lukt het niet met je kids? Is het contact met je ouders zoek? Ben je ontevreden, moe, depri? Ken jij je mogelijkheden wel? Of is het nog niet erg genoeg?

AstroTherapie

Niet enkel probleemgevallen komen op consultatie, al is AstroTherapie ongeschikt voor goedgelovigen! Kennis bijbrengen en handvatten aanreiken, daar gaat het om. Bedoeling is dat jij meer kwaliteit aan je leven geeft. PsychoAstroConsult verfrist je kijk, ongeacht je opleiding, job of gezinssituatie. 

No-nonsense

Je gaat naar je huisarts en de tandarts… dus waarom niet in je ziel laten kijken? Praten met iemand die geen blad voor de mond neemt, van wanten weet en je nog begrijpt ook… verhelderend toch? PsychoAstroConsult geeft je de boost die je nodig hebt! En, ben je klaar voor de confrontatie?

Wat brengt een consultatie je?

PsychoAstroConsult toont je talenten, ontwart je kronkels en pakt onmiddellijk de problematiek aan die je bezighoudt. Linken tussen verleden, heden en toekomst zijn cruciaal. En zinnig advies natuurlijk.

Consultatie voor Jezelf en je Relaties is nuttig, zeker in crisistijd. Zit je in nesten, kamp je met diepe teleurstelling, woede of angst, dan is consult dé stap naar verandering. Laat negatieve ervaringen je niet verlammen!

Opvolgconsults begeleiden je naar solide oplossingen zodat je beter gewapend bent en met zelfvertrouwen kunt plannen en liefhebben. Je beslist zelf hoe vaak je komt.

Ouders, jullie zijn de beste therapeuten! Consult optimaliseert het opvoedingsproces en dat van jullie…

Girls en Boys, jullie zitten vol vitaliteit maar je krijgt het niet altijd gezegd. Een confidentieel gesprek over jezelf, je lief, studies en ambities is een geweldige opsteker. Boek een consult!

Adres

Muntestraat 20
9860 Scheldewindeke

Telefoon

+32 (0)476 374 372

Sociale Media