Cursus & Case study

Volg een cursus PsychoAstrologie of
perfectioneer je astrologische skills via de case studies.

astrologie thuis studeren

E-line Basics

Je kan Astrologie perfect van thuis uit studeren bij School Voor Astrologie.

Woon je in het buitenland of kun je geen les volgen op zaterdag, dan is de interactieve cursus E-line Basics de oplossing.

Info

De E-line formule is een interactief lessenpakket met opvolg via e-mail. Lesinhoud en opdrachten komen uit het jaarprogramma Basics PsychoAstro.

Met de E-line formule studeer je thuis volgens je eigen ritme en tijd. Jij beslist wanneer je een lesblok begint en wanneer je een opdracht doorstuurt.

Lesprogramma

Neem contact op voor alle details.

cursus volgen op de school

Basics PsychoAstro

Iedereen kan met astrologie beginnen…

PsychoAstrologie is een verrijking: voor je zelfvertrouwen, je relatieleven en je carrière. De cursus Basics PsychoAstro leert je snel, efficiënt én met een dosis gezond verstand de basisstructuur uit iemands horoscoop te halen. Spirit + Ratio = Inzicht.

Geen voorkennis vereist

De opleiding is ideaal voor wie onmiddellijke duiding centraal stelt. Er is geen astrologische voorkennis vereist. Het niveau is van het type hoger onderwijs. Psycho Astro legt het accent op talenten, valkuilen en mogelijkheden. Thema’s als relatie, opvoeding lopen als een rode draad door de lessen. Het programma Basics omvat 3 modules en elk lesblok bestaat uit een een brok nieuwe materie afgewisseld met praktische toepassingen en duidingsoefeningen. Je analyseert jezelf en je medestudenten, maar ook je ouders, partner, kids,… De kortere programma’s Turbo, Intro en Spot zijn op dezelfde manier opgevat.

"Spirit + Ratio = Inzicht"

Perfectioneer je astroskills

Case studies

Cases op donderdag

Kom kennismaken, oefenen, gelijkgestemden ontmoeten!

Een Case Study is een workshop en de ideale kennismaking met School Voor Astrologie en met ons. Cases zijn prima oefenavonden voor studenten en leuke get-to-gethers voor al wie interesse heeft in astrologie. Jouw horoscoop staat centraal volgens het thema van de avond!

Cases Advanced & Pro

PsychoAstro Training

Deze Cases zijn geavanceerde en intensieve trainingsdagen om studenten-astrologen tot beslagen therapeuten te vormen. Heb je grondige kennis van de archetypische dynamieken – niveau Module IV of gelijkaardig? Kom dan vol spirit + ratio de kunde van de praktische interpretatie leren. In-vivo-consults helpen je om een zinnige analyse in werkbaar advies te gieten. Oefening baart kunst!

Adres

Muntestraat 20
9860 Scheldewindeke

Telefoon

+32 (0)476 374 372

Sociale Media